ورود حدود ۵ هزار زائر تمتع ایرانی به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: مشهد در آینده‌ای نه چندان دور زمینه ارتقا زیارت را فراهم می‌کند

  • کد خبر: ۲۱۶۵۷۷
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۳
استاندار خراسان رضوی: مشهد در آینده‌ای نه چندان دور زمینه ارتقا زیارت را فراهم می‌کند
استاندار خراسان رضوی گفت: بسیار امیدوار هستیم که در آینده‌ای نه چندان دور مشهد در ارتباط با زیارت بتواند در وهله اول مشکلات را حل کرده و در وهله بعدی ارتقا را فراهم کند. 
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری امروز، ۲۰ اسفندماه، در افتتاح پروژه اصلاح و نوسازی زیرگذر حرم مطهر رضوی که در سالن همایش‌های آستان قدس برگزار شد، اظهار کرد: از تلاش‌ها و زحمات همه مسئولان و دستگاه‌ها به ویژه در مشهد مقدس، شهر امام رضا(ع) تقدیر و تشکر دارم.

وی افزود: بدیهی است در محدوده حرم این تلاش‌ها با توجه به ملاحظات و محدودیت‌هایی که وجود دارد هم بسیار سخت و هم بسیار اثربخش است. تولیت آستان قدس رضوی به جد نگران هستند، تلاش می‌کنند، اراده دارند و برنامه‌های بسیار خوبی وجود دارد.

نظری بیان کرد: موضوع زیارت در سطح ملی مطرح بوده و ظرفیت تشکیلاتی ایجاد شده که مرحله به مرحله و گام به گام اثربخشی‌های خود را خواهد داشت. در سطح استان نیز همه مسئولان ما این اراده را دارند و به ما منتقل می‌شود که با یک جهت‌گیری درست، هماهنگی و هم‌افزایی بتوانیم در زمینه طراحی، برنامه‌ریزی و عملیات وظیفه خودمان را در شهر امام رضا(ع) انجام دهیم.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه همه جنبه‌های این شهر مقدس تحت تاثیر زیارت است، عنوان‌ کرد: اگر امروز از اقتصاد صحبت می‌کنیم، اقتصاد زیارت در اولویت قرار دارد. اگر بحث از خدمت داریم، خدمت به زائران به عنوان اولویت این شهر بلکه استان است. حمل‌ونقل، امنیت، اسکان، اقامت و شهرسازی همه تحت تاثیر موضوع بسیار بااهمیت زیارت قرار دارند.

وی ادامه داد: تمام آنچه در این شهر اتفاق می‌افتد، به انحا مختلف تحت تاثیر موضوع بسیار راهبردی و بااهمیتی به عنوان زیارت قرار می‌گیرد و در حال طراحی و برنامه‌ریزی است. مسئولان در ارتباط با درمان به این باور رسیدند که زائردرمانی به این دلیل مهم است که افراد مراجعه‌کننده به مشهد از کشورهای دیگر و حتی سایر استان‌ها اعتقاد دارند در جوار آقا علی ابن موسی الرضا(ع) درمان اثربخش است و دو سود درمان معنوی و جسمانی دارد. بنابراین مشخص است که رویکردها و جهت‌گیری‌های ما متولیان و مسئولان چه باید باشد.

نظری گفت: در زمینه حضور زائر در مشهد باید نگاه بلندمدت و کلانی در زمینه اقامت و خدمات زائر داشته باشیم و یک افق گسترده ترسیم کنیم. یک انسجام رویکردی، فکری و جهت‌گیری در سطح استان و در ارتباط با مشهد وجود دارد که ما باید این انسجام نرم‌افزاری را به انسجام عملیاتی منتقل کنیم. با پراکنده‌کاری، متفرق شدن و هر کس به سویی رفتن موفق نخواهیم شد.

استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: در این لایه و سطح نیز از یک انسجام و اتحاد اجرایی و عملیاتی برخوردار هستیم نه به این معنی که مشکلی وجود ندارد. این مهم است که ما مسئولان چگونه با این پدیده‌ها، مشکلات، عوارض و اتفاقات مواجه می‌شویم و نگاه ما چه نگاهی است، نگاه حل مسائل.

وی خاطرنشان کرد: وقتی ما اهداف بلند، گسترده و بااهمیت را در مشهد دنبال می‌کنیم، عاری از اشکال نیست اما سرمایه ما همین اتحاد و اتفاق است. آینده بسیار امیدوارکننده بوده، حرکت‌ها آغاز و ظرفیت‌ها فراهم شده است. بسیار امیدوار هستیم که در آینده‌ای نه چندان دور مشهد در ارتباط با زیارت بتواند در وهله اول مشکلات را حل کرده و در وهله بعدی ارتقا را فراهم کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->